Όταν υπάρχει το χρήμα…και το όραμα, τέτοια έργα κάνεις

Zayed National Museum. Έτοιμο το 2024 να ανοίξει τις πόρτες του, το φουτουριστικού σχεδιασμού, Εθνικό Μουσείο Zayed στο Άμπου Ντάμπι, το οποίο εμμέσως πλην σαφώς προάγει το έργο και τη συνεισφορά του ιδρυτή του έθνους, του σεΐχη Zayed bin Sultan.

Ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα που φέρει την υπογραφή του ευφυέστατου αρχιτέκτονα, Λόρδου Νόρμαν Φόστερ, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει, πριν ακόμα και το επίσημο άνοιγμά του, όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο αφορά το περιεχόμενο του μουσείου αυτό θα παρουσιάζει το πλούσιο πολιτισμικό και ιστορικό μωσαϊκό των Η.Α.Ε, ταξιδεύοντας τον επισκέπτη από το βαθύ παρελθόν, μέχρι και το μέλλον, μέσω σπάνιων εκθεμάτων, καθηλωτικών προβολών πολυμέσων και διαδραστικών εκδηλώσεων, που θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τον πιο πολυταξιδεμένο επισκέπτη.

www.zayednationalmuseum.ae

Photo: Foster + Partners 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από