![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Έχεις το βιογραφικό σου ενημερωμένο; Αν όχι ενημέρωσέ το τάκα τάκα και στείλε το άμεσα ΕΔΩ για να διεκδικήσεις μια από τις τριάντα θέσεις της εταιρείας με τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης (σε ποσοστιαία βάση) και την ταχύτερη ανάκαμψη στην αγορά εσωτερικού το 2022, την Sky Express. Οι θέσεις εργασίας είναι οι ακόλουθες:
Data and Business Intelligence Analyst (Αθήνα)
Operations Control Center Manager (Αθήνα)
Assistant Accountant
Accountant
Quality Assurance Engineer (Χανιά/Αθήνα)
Senior Full-Stack Software Engineer (Χανιά/Αθήνα)
United Kingdom Manager
Υπάλληλος Αποθήκης και Επίγειας Εξυπηρέτησης Πλήρους Ωραρίου (Αθήνα)
Aircraft Stores Personnel
Repair Administrator
Trade Support Agent
Ticket Office Agent
Crew Scheduling Officer (Αθήνα)
Cabin Crew Member Full-time (Ηράκλειο Κρήτης)
Powerplant Engineer (Αθήνα)
Head of Maintenance Planning (Αθήνα)
Aircraft Systems/Structures Engineer (Αθήνα)
Captain Airbus A320 (Αθήνα & Ηράκλειο Κρήτης)
Digital Sales Specialist
Captains ATR (Αθήνα)
Cabin Crew Member Full-time
Remote Call Center Agent (Θεσσαλονίκη)
Customer Care Agent (Αθήνα)
Operations Control Center Officer (Αθήνα)
First Officer Airbus A320 (Αθήνα)
Οδηγός Μεταφοράς Πληρωμάτων
Καθαρισμός Αεροσκαφών
B1 Engineer
Junior IT Support Technician
Call Center Agent
https://www.proson.gr/ergasia/35950_sky-express-anoihtes-theseis-ergasias-se-aerodromia-tis-horas
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου