Νέα εικόνα, νέα εποχή για τους Φούρνους Ζορπάς

Οι αγαπημένοι του κοινού Φούρνοι Ζορπάς, ανανεώνουν την εικαστική τους ταυτότητα, προσφέροντας και πάλι ασυναγώνιστη ολοκληρωμένη εμπειρία

Η ανανεωμένη εικαστική ταυτότητα των Φούρνων Ζορπάς, η οποία είναι σχεδιασμένη στη βάση της στρατηγικής και του οράματος του Ομίλου για προσφορά μίας ασυναγώνιστης και ολοκληρωμένης εμπειρίας στους καταναλωτές, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023, στη νέα σκηνή του ΘΟΚ στη Λευκωσία.

 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους επιχειρηματικοί και πολιτικοί παράγοντες, συνεργάτες του Ομίλου και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Τους καλεσμένους καλωσόρισαν με σύντομους χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Κώστας Ζορπάς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Βιομηχανικής Μονάδας κ. Τάσος Ζορπάς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ιστορία της εταιρείας και ευχαρίστησαν το καταναλωτικό κοινό για την ανελλιπή εμπιστοσύνη και στήριξη που δείχνει, αυτά τα 48 χρόνια.

 

Ακολούθως, η Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς, κ. Σοφία Τσενέ, παρουσίασε τη φιλοσοφία της νέας εικαστικής ταυτότητας και τα βήματα που έγιναν για ανανέωση της μάρκας των Φούρνων Ζορπάς. «Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ανανέωση, δημιουργήσαμε τη νέα εποχή της μάρκας των Φούρνων ΖΟΡΠΑΣ. Μία εποχή που σηματοδοτείται από ένα πλήρες rebranding, με νέα δυναμική εικόνα που εκφράζει την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την επέκταση της μάρκας, αλλά ταυτόχρονα παραπέμπει στην ιστορία της, πάνω στην οποία θεμελιώνεται η σχέση εμπιστοσύνης που έχει με το κοινό».

 

Όπως σημείωσε η κ. Τσενέ, η νέα επικοινωνία δεν αφορά μόνο την εικόνα μας αλλά και την ουσία του ποιοι είμαστε. «Στηριζόμενοι στην αλήθεια, στις στιγμές και στα συναισθήματα, στόχος μας είναι να συμβαδίσουμε με τις νέες τάσεις και τις σύγχρονες ανάγκες του κοινού. Να καταστούμε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του, προσφέροντας όχι μόνο γευστικά προϊόντα αλλά και μία ανεπανάληπτη εμπειρία αισθήσεων».

 

Ο κ. Δημήτρης Ζορπάς, CEO του Ομίλου, ανέφερε ότι η ανανέωση της εικόνας των Φούρνων Ζορπάς δεν μένει μόνο στην επικοινωνία της μάρκας αλλά και στη συνολική στρατηγική της. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μία αναβαθμισμένη εμπειρία στους πελάτες μας, με ανακαινίσεις καταστημάτων και άνοιγμα καινούργιων, ενισχύοντας το δίκτυό μας αλλά και προσφέροντας υπηρεσίες που κάνουν ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη κάθε επίσκεψη των καταναλωτών στους Φούρνους Ζορπάς. Μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, ανέφερε ο κ. Ζορπάς, προχωρήσαμε στο άνοιγμα 7 νέων καταστημάτων, σε περισσότερες από 14 ανακαινίσεις, στην ανανέωση του τμήματος αρτοποιείου με εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό, στη λειτουργία της υπηρεσίας προπαραγγελίας click & pick και πρόσφατα της υπηρεσίας delivery.

 

Αναφερόμενος στις επόμενες αναπτυξιακές κινήσεις του Ομίλου, ο κ. Ζορπάς αποκάλυψε ότι σε μερικές μέρες θα ανοίξει τις πόρτες του ένας ακόμη Φούρνος Ζορπάς στα Λατσιά, ενώ στα σκαριά βρίσκονται και δύο νέα καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ειδική αναφορά έκανε και στην υιοθέτηση νέας περιβαλλοντικής προσέγγισης και νέων τεχνολογιών μέσω των καταστημάτων του Ομίλου. Ανάμεσα σε άλλα, υιοθετήθηκαν νέες μέθοδοι παραγωγής, ελέγχου των ρύπων και διατήρησης σε χαμηλά επίπεδα της κατανάλωσης ενέργειας, ενώ ελήφθησαν στοχευμένα μέτρα για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος των καταστημάτων.

 

Μόνιμος σκοπός μας, ανέφερε ο κ. Ζορπάς, είναι να είμαστε μία οικολογικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία που συμβάλλει στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας, βοηθά την κοινωνία, προσφέρει θέσεις εργασίας και συντείνει στη δημιουργία ενός πιο ευοίωνου, σίγουρου και υγιούς μέλλοντος για τα παιδιά μας. «Υπόσχεσή μας, να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τις ίδιες αξίες και να εξελισσόμαστε. Απολαμβάνοντας το τώρα, προνοώντας για το αύριο», κατέληξε.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts