![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Εκεί στα βάθη της Κολομβίας, στις περιοχές Caldas και Cauca, 59 αγρότες με τη συνεχή στήριξη και επιστασία των ειδικών περί καφέ του ελβετικού κολοσσού της Nespresso, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα καφέ, μοναδικό, με χαρμάνι μεθυστικό και πρωτόγνωρο.
Ένα εκατομμύριο καφεόδεντρα φυτεύτηκαν με αγάπη και σεβασμό σε μια γη εύφορη κι ένα terroir ιδανικό για να ευδοκιμήσει η ποικιλία Arabica. Και ο στόχος επιτεύχθηκε.
Είκοσι χρόνια έρευνας που καρποφόρησαν με ένα ποιοτικό και εκλεπτυσμένο σε γεύση, καφέ, που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σύντομα – Limited Edition δυστυχώς – σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Nespresso για το επικείμενο λανσάρισμα του N°20.
Ένας καφές πιστοποιημένος ως Q Grade από το Coffee Quality Institute, που θα γεμίσει το στόμα σου με αρώματα από άνθη πορτοκαλιάς και φρέσκες νότες από εσπεριδοειδή.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου