![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Η ομάδα του FINE & DINE συνάντησε δυο από τους μεγαλύτερους θρύλους της ιαπωνικής και της ιταλικής κουζίνας, τον Nobu Matsuhisa και τον Giorgio Locatelli, στο υπερπολυτελές Amara και συνομίλησε μαζί τους. Υποκλινόμαστε ως ομάδα στην απλότητά και τον ευγενή τους χαρακτήρα, αλλά και τους ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο που διέθεσαν για να μας μιλήσουν για τη δουλειά τους.
Συγκλονιστικές οι γεύσεις και τα αρώματα από όλα ανεξαιρέτως τα εμβληματικά τους πιάτα που έχουμε δοκιμάσει από τα live cooking stations, αλλά και τα καλύτερα έχουμε να σου πούμε για τα signature cocktails, τα οποία φέρουν κι αυτά τη σφραγίδα των δύο θεών της γαστρονομίας.
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου