Για αυθεντικό, ελληνικό σουβλάκι με άποψη, πες “ΑΝΑΜΜΑ”

Πριν ή μετά το shopping therapy σου στην οδό Λήδρας ή τη βόλτα σου στην Πλατεία Ελευθερίας και την Παλιά Λευκωσία, σταματάς υποχρεωτικά για σουβλάκι και όχι μόνο, στην παραμυθένια αυλή του Άναμμα.
 
Αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος ή θες να προσκαλέσεις φίλους στο σπίτι σου για σουβλακοφαγία και σχαρομεζέδες, τότε σήκωσε το τηλέφωνό σου και παρήγγειλε ότι γουστάρει η αφεντιά σου. Η δικιά μας παρέα ψες, ψήφισε ελληνική, περιποιημένη σαλάτα χωρίς τσιγγουνιές στη φέτα, σαγανάκι στο τηγάνι και δυο δεκάδες σουβλάκια στο ξυλάκι.
 
Ποιοτικό χοιρινό και από στήθος κοτόπουλου, κρέας, τρυφερό και διακριτικά μαριναρισμένο και αρτυσμένο με θυμάρι, έκλεψε την παράσταση. Εξαιρετικές και οι αρωματικές σιεφταλιές που ψήθηκαν σωστά στη σχάρα και κλείστηκαν σε ελληνική πιτούλα με ταχίνι, ντοματούλα και μαϊντανό.
Το αγαπημένο μου μπούτι κοτόπουλου στη σχάρα με honey mustard sauce και τα μανιτάρια σχάρας που κράτησαν τον τραγανό τους χαρακτήρα πήραν και πάλι πολύ ψηλή βαθμολογία. Ψηλή βαθμολογία βάλαμε όλοι μας και στην ταχύτητα αποστολής των φαγητών, αλλά και για το πόσο value for money ήταν η όλη μας σχαροεμπειρία, με έμφαση τα εκλεκτά, αυθεντικά ελληνικά σουβλάκια του Άναμμα. 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts