Η Αθήνα αυξάνει τα αστέρια Michelin της με ακόμη τρία εστιατόρια

Ο γαλλικός οδηγός Michelin, μόλις ανακοίνωσε τα φετινά του βραβεία, με την Αθήνα να φωτίζεται με περισσότερα πλέον αστέρια. Ένα αστέρι πήραν για πρώτη φορά το Hervé των Hervé Pronzato και Γρηγόρη Κίκη, το Patio στο The Margi hotel με chef τον Παναγιώτη Γιακαλή και το εστιατόριο Tudor Hall στο πολυτελές ξενοδοχείο King George, με τους chef Αστέριο Κουστούδη και Νίκο Λιβαδειά να έχουν το γενικό πρόσταγμα στην κουζίνα.

ΔΥΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ DELTA

Το Delta Restaurant στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τιμάται ξανά με δύο αστέρια, έχοντας στις κουζίνες του, τους chefs Γιώργο Παπαζαχαρία και τον Θάνο Φέσκου, οι οποίοι μιλούν στα πιάτα τους με δείχτες τη βιωσιμότητα και τις ζυμώσεις με υλικά που δύσκολα βρίσκεις αλλού.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ

Σφικτά κρατάνε το φωτεινό τους αστέρι και αυτή τη χρονιά, το Varoulko Seaside, το The Zillers, το Soil, η Σπονδή, το CTC, η Hytra, το Botrini’s και το Pelagos.

Για να δεις και τα 31 εστιατόρια που βρίσκονται στο Οδηγό Michelin στην Αθήνα, πάτησε ΕΔΩ

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από