Σερβιτόροι ρομπότ. Το ζήσαμε κι αυτό!

Το βιώσαμε κι αυτό. Επισκεφθήκαμε το καινοτόμου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού My Zeil shopping center στο κέντρο της Φρανκφούρτης, ανεβήκαμε στο Big Chefs Cafe restaurant κι ανακαλύψαμε ότι κάποιοι σερβιτόροι ήταν ρομπότ. Ρομπότ με όνομα μάλιστα. Cat robots.

 

Ο άνθρωπος σερβιτόρος τους φορτώνει το φαγητό και τα ποτά, πληκτρολογά απάνω τους τον αριθμό του τραπεζιού κι η γάτα ρομπότ μεταφέρει το φαγητό στο τραπέζι. Σταματά να περάσουν όσοι κινούνται στο χώρο, αποφεύγει τα εμπόδια, στρίβει, ελίσσεται και οδεύει κατ’ ευθείαν προς το τραπέζι για το οποίο έχει δοθεί η παραγγελία.

Εκεί ο άνθρωπος σερβιτόρος, παραλαμβάνει τα πιάτα και σερβίρει. Καινοτομία ή μήπως ανάγκη λόγω έλλειψης προσωπικού ή ευκολότερη εργασία για το προσωπικό. Ή ίσως και τα τρία μαζί. Εμάς πάντως, αν και μας προβλημάτισε για το μέλλον της εστίασης, της φιλοξενίας και όχι μόνο, μάς κέντρισε απίστευτα το ενδιαφέρον.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από