Τα 4+1 πιάτα που λατρέψαμε στον Τταππή

Άμα δεν ξέρεις τον Τταππή, τη βραβευμένη ταβέρνα στο Παραλίμνι, τι να σου πω; Αν την ξέρεις, τότε σε ενημερώνω ότι τα μεζεδάκια της είναι όλα ένα κι ένα, μα εμείς ξετρελαθήκαμε με τα γεμάτα γλύκα, κολοκούθκια με αυγά που τηγανίστηκαν σωστά, χωρίς να έχουν περιττό λάδι. 
 
Μπράβο στους ψήστες για τα χοιρινά τους σουβλάκια από καλό κρέας, που ξεροψήθηκαν εξωτερικά, μα κράτησαν τα υγρά τους και άλλα τόσα μπράβο για τις μυρωδάτες τους σιεφταλιές που έχουμε πάθει με αυτές εξάρτηση.
 
Το τηγανιτό κουνέλι της μάνας μου, μου θύμισε το  άριστα ψημένο και μοσχομυριστό κουνέλι στο τηγάνι του Τταππή, μα όλα τα λεφτά, ήταν το κλέφτικό του, που έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. Καλοψημένο, γευστικό και χωρίς περιττά αρώματα και μπαχάρια, που θα μας αποπροσανατόλιζαν γευστικά, εφόσον μιλάμε για μια παραδοσιακή συνταγή. 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από