
Το Sentio του σεφ Ανδρέα Γιαγκουλά, είναι πανέτοιμο για να βάλει στην εξώθυρά του στην οδό Στασάνδρου την πινακίδα ” OPEN”.
Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, όλη η ομάδα στην κουζίνα θα σηκώσει τα μανίκια ψηλά για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της κουζίνας του βραβευμένου σεφ με το μυλοκόπι σπανακόρυζό του, το tuna mango, το γιουβέτσι γαρίδας με ξινομυζήθρα, αλλά και με τον ύστατο γλυκό του πειρασμό, τον μπακλαβά με λεμόνι μαστίχα και φράουλα.
Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας στο Sentio θα εκπροσωπείται γαστρονομικά η Μεσόγειος, η Μέση Ανατολή και η Ασία, και θα συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα μοιρασιάρικο μενού.
Οι έχοντες πάθος με τα ωμά ψαρικά, τα εκλεκτά θαλασσινά και ανωτάτης ποιότητας κρεατικά, ψημένα πάνω στα κάρβουνα, θα βρούνε εκεί απάντηση στις γαστρονομικές τους αναζητήσεις.
Η διακοσμημένη με ποιοτική ξυλεία, κάβα κρασιών θα πλημμυρίσει με εξαίρετους οίνους, ιδανικούς για κάθε πιάτο, ενώ οι cocktail lovers σίγουρα θα βρούνε τον παράδεισό τους με ανάμεικτα ποτά που φέρουν υπογραφή κορυφαίων mixologists.
Το Fine & Dine εξασφάλισε φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζει πρώτο.
Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι Φούρνοι Ζορπάς πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη εκδήλωση προς τιμήν του προσωπικού τους, σηματοδοτώντας την
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι’ αυτό σημείωσέ το κι εσύ όπου θες. Δοκιμάσαμε ψες, μετά από συστάσεις πολύ ψαγμένων φίλων του παραδοσιακού, κυπριακού κλέφτικου,
Χταποδάκι στιφάδο να φτιάξεις κι εσύ σήμερα, γιατί σου ‘χουμε μια συνταγή δοκιμασμένη, μα πάνω απ’ όλα γευστική, που θα γλύφεις και τα δάκτυλά σου.
Η βραδιά στο Locatelli τα είχε όλα. Και το όλα και λίγο μου ακούγεται. Πρώτα απ’ όλα να ξεκινήσω από τις εικόνες, τα οπτικά ερεθίσματα
Τα εγκαίνια θα τελέσει η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου, την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025 στις 7:30 μ.μ.. Με παρουσία σε μουσεία