Το Sentio του σεφ Ανδρέα Γιαγκουλά, είναι πανέτοιμο για να βάλει στην εξώθυρά του στην οδό Στασάνδρου την πινακίδα ” OPEN”.
Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, όλη η ομάδα στην κουζίνα θα σηκώσει τα μανίκια ψηλά για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της κουζίνας του βραβευμένου σεφ με το μυλοκόπι σπανακόρυζό του, το tuna mango, το γιουβέτσι γαρίδας με ξινομυζήθρα, αλλά και με τον ύστατο γλυκό του πειρασμό, τον μπακλαβά με λεμόνι μαστίχα και φράουλα.
Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας στο Sentio θα εκπροσωπείται γαστρονομικά η Μεσόγειος, η Μέση Ανατολή και η Ασία, και θα συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα μοιρασιάρικο μενού.
Οι έχοντες πάθος με τα ωμά ψαρικά, τα εκλεκτά θαλασσινά και ανωτάτης ποιότητας κρεατικά, ψημένα πάνω στα κάρβουνα, θα βρούνε εκεί απάντηση στις γαστρονομικές τους αναζητήσεις.
Η διακοσμημένη με ποιοτική ξυλεία, κάβα κρασιών θα πλημμυρίσει με εξαίρετους οίνους, ιδανικούς για κάθε πιάτο, ενώ οι cocktail lovers σίγουρα θα βρούνε τον παράδεισό τους με ανάμεικτα ποτά που φέρουν υπογραφή κορυφαίων mixologists.
Το Fine & Dine εξασφάλισε φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζει πρώτο.
Ο σεφ Νικόλας Κωνσταντίνου μάς δίνει τα φώτα του για να φτιάξουμε το άπαιχτό του βοδινό κατσαρόλας, που ψήνεται μέσα σε κόκκινο κρασί, αρωματικά μπαχάρια
Από εκεί που ερχόταν κάποιος στην πρωτεύουσά μας και οι επιλογές ξενοδοχειακής διαμονής μετριούνταν στα δάκτυλα του ενός χεριού, πάμε κατά τα φαινόμενα στην αντίπερα
Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Σαραγόσα, Παμπλόνα, Σαν Σεμπαστιάν και Μπιλμπάο, κάποιοι από τους γαστρονομικούς σταθμούς της ομάδας της Fine&Dine, η οποία κατέγραψε ξανά ορισμένες από τις τάσεις
Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν δραματικά, ακόμη και σε χώρες που τα κλιματιστικά είχαν μέχρι πρότινος, ρύθμιση μόνο για ζεστό αέρα. Από την άλλη ο υπερτουρισμός είναι
Το 2025 έχει ανακηρυχθεί παγκοσμίως Έτος Johann Strauss. 200 χρόνια από τη γέννηση του πιο φημισμένου μουσικού της γνωστής δυναστείας Strauss της Βιέννης. Οι συνθέσεις