Το Image Black Light Theatre της Πράγας, έρχεται στην Κύπρο

Το Θέατρο IMAGE εκτελεί παραστάσεις από το 1990 στην Πράγα, στην Τσεχική Δημοκρατία, αλλά είναι επίσης παρουσιάζει το πρόγραμμά του σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει το μαύρο θέατρο, τον μοντέρνο χορό, την παντομίμα και τις οπτικές προβολές.

Καλώς ήρθατε στο απίθανο χώρο του υπεριώδους φωτός! Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων ύπαρξής του, έγινε σημαντικό μέρος της κουλτούρας της Πράγας, γνωστό όχι μόνο στους πολίτες και τους επισκέπτες της Πράγας, αλλά και στο κοινό στο εξωτερικό. Μακριά από την αρχική, απλή μορφή του μαύρου θεάτρου, έχει φτάσει η σύγχρονη, συνθετική και συγκεντρωμένη στην έξυπνη και ποιοτική ψυχαγωγία.

Το σύνολο έχει αναπτύξει το δικό του στυλ. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά την τεχνική του μαύρου θεάτρου, στοιχεία του μοντέρνου χορού, πρωτότυπες ενδυμασίες, παντομίμα και μη-λεκτικό θέατρο, καθώς και επαφή με το κοινό. Έχουν γίνει περισσότερες από 8.000 παραστάσεις και σχεδόν δύο εκατομμύρια θεατές σε είκοσι πέντε χρόνια.

Λεμεσός

23 Φεβρουαρίου, Παρασκευή, 19:00

Παττίχειο Θέατρο

Λευκωσία

24 Φεβρουαρίου, Σάββατο, 19:00

Δημοτικό Θέατρο

Πάφος

25 Φεβρουαρίου, Κυριακή, 16:00 & 19:00

Μαρκίδειο Θέατρο

SOLDOUTICKETBOX.COM

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από