Το musical “Matilda” ανεβαίνει στη σκηνή του Παττίχειου Θεάτρου Λεμεσού

Η εφηβική ομάδα STAGE LIGHT και η URBAN PRODUCTION Co. διοργανώνουν το musical “ΜΑΤΙΛΝΤΑ” στις 17 Ιανουαρίου στις 19:00 το απόγευμα στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού. Τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο ίδρυμα «Φύλακας άγγελος».

Συντελεστές:

Τον συντονισμό αναλαμβάνει η ηθοποιός Νάταλη Αμμάν, την σκηνοθεσία ο Αντώνης Καλογήρου, τις χορογραφίες η Ευρυδίκη Γρηγορίου και η Σόφη Γεωργίου, την μουσική διδασκαλία η Βασιλική Κωνσταντή και την οργάνωση την παραγωγής η Ελένη Ζαντή.

Περίληψη παράστασης:

Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ “ΜΑΤΙΛΝΤΑ”. Η Ματίλντα έχει την ατυχία να μεγαλώνει σε μια οικογένεια που οι γονείς της είναι απατεώνες και θεωρούν τη μόρφωση μειονέκτημα.

Και ενώ η ζωή της μοιάζει μαρτύριο ανακαλύπτει ότι έχει τηλεπαθητικές ικανότητες.

Η πανέξυπνη Ματίλντα θα αποφασίσει να μορφωθεί μόνη της και θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για να αντιμετωπίσει την απαίσια διευθύντρια του σχολείου που την στέλνουν. Ευτυχώς μία από τις καθηγήτριες, η οποία έζησε και η ίδια άσχημα παιδικά χρόνια γίνεται καλή της φίλη και οι δυσκολίες μέχρι να απαλλαγεί από τους γονείς της μοιάζουν πιο υποφερτές.

Πού: Παττίχειο Θέατρο, Λεμεσός

Πότε: 17 Ιανουαρίου, 17.00

Για αγορά εισιτηρίων, πατήστε ΕΔΩ

Πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Παττίχειου Θεάτρου

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts