![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μιλάμε φυσικά για ένα πολυβραβευμένο αεροδρόμιο, που έχει σαρώσει όλα τα βραβεία της Skytrax, παίρνοντας για πάρα πολλά χρόνια, τον τίτλο του καλύτερου και πιο εντυπωσιακού αεροδρομίου του κόσμου.
Ο λόγος για το πλήρως ανακαινισμένο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, που λίγο πολύ, είναι από μόνο του ένα αξιοθέατο που πρέπει να το επισκεφτείς. Κρεμαστοί κήποι, ψηφιακοί καταρράκτες με την επωνυμία Wonderfall οι οποίοι φαίνονται σχεδόν από παντού εντός του αεροδρομίου, αλλά και οι εξωτικοί κήποι Dreamscape, στην αίθουσα αναχωρήσεων, κλέβουν τη ματιά όλων κάτω από τον ψηφιακό ουρανό.
Μεγάλα παράθυρα, αλλά και φεγγίτες στην οροφή, χαρίζουν την ευχέρεια να απολαμβάνει κανείς την απογείωση και την προσγείωση των αεροπλάνων, ενώ σε κάθε σημείο του αεροδρομίου συναντούνται μικρά πάρκα, κάθετοι τοίχοι με λουλούδια και ενυδρεία με σπάνια ψάρια.
Ένα αεροδρόμιο, που έχει φτιαχτεί για να προσφέρει ένα κλίμα γαλήνης και ευξίας σε όλους τους ταξιδιώτες και σε όλους τους εργαζόμενους. Ας το δουν όλοι αυτό και να παραδειγματιστούν. Την ομορφιά στη ζωή και στον χώρο εργασίας, εμείς τη φτιάχνουμε και τη δημιουργούμε. Δεν έρχεται από μόνη της.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου