Επιτέλους! Απ’ ευθείας πτήση από Κύπρο σ’ αυτόν τον προορισμό που πάντα επιζητούσες

Έγινε κι αυτό. Χρόνια πολλά το ζητούσαμε, το ψάχναμε, το απαιτούσαμε, μα στις ταξιδιωτικές αναζητήσεις μας, πάντα μας έβγαινε με ενδιάμεσο σταθμό – συνήθως Αθήνα – με τις πλείστες φορές η πτήση, με την αναμονή στον ενδιαμεσο σταθμό, να διαρκεί πέραν των 10 με 12 ωρών.

Αναφερόμαστε σε μια από τις πιο όμορφες και κουλτουριάρικες πόλεις στον κόσμο, που δεν είναι άλλη από την Βαρκελώνη, η οποία από αυτό το καλοκαίρι μπαίνει στο πτητικό πρόγραμμα της Cyprus Airways. Μαζί με τη Βαρκελώνη, στο πτητικό της πρόγραμμα, μπαίνουν οι Βρυξέλλες και η Γενεύη.

Στα big plus και ο διπλασιασμός του στόλου  των Airbus A220 της Cyprus Airways, με την άφιξη δύο νέων αεροσκαφών, τα οποία διακρίνονται για τη φιλική προς το περιβάλλον ταυτότητά τους, τη λειτουργικότητα και τις ανέσεις τους. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από