Ποιες είναι οι δέκα πιο συνεπείς αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης;

Εδώ μιλούν οι αριθμοί. Για την εν λόγω έρευνα συνέπειας των αεροπορικών εταιριών, αξιολογήθηκαν πέραν του ενάμιση εκατομμυρίου πτήσεων εντός των Ευρωπαϊκών αιθέρων, που αυτό ισοδυναμεί με το 98% των πτήσεων.

Και για να κάνουμε τα πράγματα πιο λιανά, καθυστερημένη πτήση, θεωρείται όταν ένα αεροπλάνο έχει αφιχθεί στην πύλη εισόδου του αεροδρομίου προορισμού, δεκαπέντε λέπτα μετά την προγραμματισμένη άφιξη.

Όσο αφορά τώρα τον μέσο όρο συνέπειας των αεροπορικών εταιριών εντός των ευρωπαϊκών συνόρων, αυτός ανέρχεται στο 80.82%. Τα αποτελέσματα της πρώτης δεκάδας, ιδιαίτερα αξιοσημείωτα για δυο λόγους.

Η πρώτη σε συνέπεια αεροπορική εταιρεία,  η Iberia Express, έχει μια τεράστια απόκλιση ποσοστιαίων μονάδων από την δέκατη στη λίστα, KLM. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι, το ότι 3 από τις 10 πιο συνεπείς αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης, είναι ισπανικές.

Η λίστα με τις 10 συνεπέστερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης.

1. Iberia Express (84,58%)
2. Iberia (84,38 %)
3. Austrian (82,99%)
4. LOT – Polish Airlines (82,83%)
5. Norwegian Air Shuttle (82,75 %)
6. Vueling (80,85 %)
7. Finnair (80,39%)
8. Norwegian Air Sweden (76,65 %)
9. Icelandair (76,48%)
10. KLM (76,29%)

Πηγή: money-tourism.gr.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

HR: Έχεις ξαναδουλέψει σε εστιατόρια; Σ: Όχι, αλλά δεν είναι δουλειά νομίζω που θέλει εμπειρία. Το μόνο που σίγουρα δε θα ήθελα είναι να κρατώ δίσκο με ποτήρια…

Είμαι σίγουρη ότι παρόμοιες συνεντεύξεις για πρόσληψη σε εστιατόριο, γίνονται καθημερινά. Όμως θα παρακαλούσα αν έχετε την καλοσύνη να αναρτήσετε ένα απόσπασμα της προσωπικής συνέντευξης