Πόση αγάπη μπορεί να αντέξει μια γέφυρα;

Άραγε, πόση αγάπη μπορεί να σηκώσει μια γέφυρα που η τελευταία καταμέτρηση, κατέδειξε πέραν του μισού εκατομμυρίου κλειδαριών αγάπης στερεωμένων απάνω της; Ιδού η απορία. Μιλάμε φυσικά για την περιβόητη γέφυρα στην Παλιά πόλη της Κολωνίας, Hohenzollern Bridge, δίπλα από τον εμβληματικό Καθεδρικό Ναό της Κολωνίας – Kolner Dom.

Οι πρώτες κλειδαριές αγάπης κρεμμάστηκαν στο διαχωριστικό κάγκελο μεταξύ της πεζογέφυρας και των ραγών της αμαξοστοιχίας, το 2008 και σήμερα, αυτό που αντικρύσαμε εμείς, ήταν πρωτοφανές.

Δεν υπάρχει ούτε ένα τετραγωνικό εκατοστόμετρο κενό, για αυτό οι απανταχού ερωτευμένοι σκαρφίζονται άλλες μεθόδους, όπως να κρεμάνε συρματόσχοινα από μια κλειδαριά, σε άλλη, για να δημιουργηθεί χώρος να στερεώσουν τη χαραγμένη με τα αρχικά τους γράμματα και μια ημερομηνία, κλειδαριά τους.Η ομάδα του Fine & Dine φωτογράφισε την γέφυρα της αγάπης με τους 45 και βάλε, τόνους ερωτοκλειδαριές και εύχεται η αγάπη των ερωτευμένων που κλειδώθηκε εκεί, να κρατήσει για πάντα.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από