Την παρθενική της πτήση στο Dubai πραγματοποίησε η TUS Airways

Η 1η Οκτωβρίου του 2023 θα γραφτεί με κεφαλαία γράμματα στο πτητικό ιστορικό της TUS Airways, εφόσον τη συγκεκριμένη ημερομηνία πραγματοποιήθηκε η παρθενική της πτήση στο κοσμοπολίτικο Dubai από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Μετά την άφιξη της πτήσης, διεθήχθη εκδήλωση στην παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου, Γιώργου Παπαναστασίου, της Πρέσβειρας της Κύπρου στα ΗΑΕ, κυρίας Μερόπης Χριστοφή, του κ. Majed Al Joker, Chief Operations Officer του Dubai Airports και του κ. Ahmed Aly, Διευθύνοντος Σύμβουλου της TUS Airways.

Στις σύντομες ομιλίες που ακολούθησαν, υπερτονίστηκε η σημαντικότητα της εν λόγω πτήσης για τουριστικούς και εμπορικούς σκοπούς, καθιστώντας έτσι την Κύπρο ισχυρή περιφερειακή δύναμη για συνδεσιμότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

*Η TUS Airways θα εκτελεί πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι κάθε Πέμπτη και Κυριακή, με τιμές που ξεκινούν από €138 για απλή μετάβαση (συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων).

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από