Άμα το ψωμί δεν είναι φρέσκο ….. τι το σερβίρεις;

Έχουμε και εμείς εστιατόριο και ξέρουμε πολύ καλά από φαγητό και από ψωμί. Ιδίως από ψωμί. Ζυμώνουμε τρεις φορές τη βδομάδα για να σερβίρουμε φρέσκα προζυμένια ψωμάκια στους πελάτες μας μαζί με λίγο ελαιόλαδο από το αγρόκτημά μας.
 
Στο εστιατόριο που μας σύστησαν πελάτες μας, πήγαμε το Σάββατο και μας σέρβιραν αμέσως και το ψωμάκι τους. Μόνο που δεν ήταν δικό τους. Εισαγώμενο είναι, ξέμεινε δυο τρεις μέρες στο ψυγείο, μας το βράσανε και η κοπελιά μας το προσφωνήσε και “φρέσκο” και “σπιτικό”. Όχι κορίτσι μου. Το ποίημα που σε έμαθαν να λες δεν μπορούν να το χάψουν όλοι. To be or not to be; 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή