Αγαπάμε τη ζωντανή μουσική…αλλά όχι και να κουφαθούμε

Δε θα σας κουράσω πολύ, αλλά το θέμα με την ένταση της μουσικής εντός του χώρου αναψυχής, πρέπει να το δει κάποιος σοβαρά. Πήγαμε σε ταβέρνα στη Λευκωσία που διαφήμιζε ότι έχει ζωντανή μουσική και μέχρι τις 22.00 όλα ήταν μια χαρά με την μπάντα.
 
Από τις 22.00 και μετά, το μόνο που έχω να σας πω, είναι ότι κουφαθήκαμε. Δεν μπορούσα ούτε να ακούσω τον δίπλα μου, μα και ούτε να με ακούσει αυτός από τα πολύ υψηλά ντεσιμπέλ. Για να καταλάβετε το τελευταίας τεχνολογίας ρολόι που φορούσαμε οι τρεις μας, μας έστελνε κάθε λίγο ειδοποίηση για την επικινδυνότητα της κατάστασης και για την πιθανότητα βλάβης στο ακουστικό νεύρο. 
 
Στις 10.45 φύγαμε βεβιασμένα γιατί η μια συνδαιτημόνας ένιωθε ότι θα έχανε την ακοή της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και 2 μέρες μετά, νιώθαμε όλοι τα αυτιά μας να βουίζουν.  Διερωτόμαστε, ποιος ο λόγος σε μια χαμηλοτάβανη ταβέρνα των 150 τ.μ να ανεβαίνει τόσο ψηλά ο ήχος, με κίνδυνο την υγεία των παρευρισκομένων πελατών και υπαλλήλων. Και ένα δεύτερο. Ελέγχει κάποια αρμόδια, επίσημη επιτροπή, κατά καιρούς τουλάχιστον, αυτά τα καταλύματα;; Από ότι φαίνεται, μάλλον όχι!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού