Αφίξεις Αεροδρομίου Λάρνακας: Θεατές στο ίδιο Θέατρο παραλόγου

Δε νομίζω να χρειάζεστε εμένα να σας πω, που μου πήρε 2 μέρες να έρθω από το Σίδνεϊ για ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα μου, ότι μόλις μπαίνω στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας, θέλω να επιστρέψω στην Αυστραλία άμεσα. Τι είναι αυτές οι ατελείωτες ουρές μπροστά από δυσλειτουργικές μηχανές που σε τυφλώνουν με τα φλας τους, που σου εκτυπώνουν μια κακέχτυπη φωτογραφία, που η μάνα μου δε θα καταλάβει ότι είμαι εγώ;
 
Και όταν επιτέλους την πάρουμε όλοι στα χέρια, εμείς πρέπει να σταθούμε σαν σαρδέλες σε μια δεύτερη χαοτική γραμμή, για να – ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ – δώσουμε το παλιοχάρτι του καημένου, πιο κουρασμένου από εμάς, αστυνομικού που κάθεται στην πύλη και να μας πει “οκ”. Hello, ποιου Αεροδρομίου τα πρότυπα ελέγχου μιμήστε κύριοι υπεύθυνοι; Γιατί, δυστυχώς έτσι κατάντια, ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες δεν συναντάς!
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού