Ο Οργανισμός ‘ΔΙΩΝΗ’ παρουσιάζει την κωμωδία “ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ” για ένα πολύ καλό σκοπό

Ο Οργανισμός ‘ΔΙΩΝΗ’ παρουσιάζει την κωμωδία ‘ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ ’. Το έργο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του ΔΑΝΕΑ. 
Η παράσταση θα ανέβει την Πέμπτη 04 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας
Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανού και τα καθαρά έσοδα από την παράσταση θα δοθούν για στήριξη του Συνδέσμου Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό «ΜΑΖΙ». 
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
 
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά):
 
Alexandra Bradbury
Χρήστος Αγγελίδης
Ανδρέας Βελετινάς
Ραφαήλ Γεωργίου
Μαρίνα Γκουρτζίεβα
Σπύρος Δούκας
Ευριδίκη Θεοδώρου 
Έβελυν Κατσούλη
Κυριάκος Κολοκασίδης
Λοΐζος Κονίζος
Κωνσταντίνα Λαδικού
Καλλιόπη Λεπτού
Μαριέλλα Λεπτού
Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
Κώστας Μιχαηλίδης
Χαράλαμπος Παρασκευά 
Έλενα Παπαμιχαήλ 
Ηρακλής Πάττας
Νικόλας Παυλίδης
Άντρη Πρωτοπαπά
Δανάη Σαβουλλή
Λευτέρης Σολέας
Γλυκερία Σολέα
Aννίτα Τσιάρτα
Παύλος Τσόκκος 
Μιχάλης Χαραλάμπους
Βασίλης Χατζηγεωργίου
 
Σενάριο: Δανέας
 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σολέας / Σταύρος Ξιναρής
 
Βοηθοί Σκηνοθέτες: Μάριος Γεωργίου / Παναγιώτης Αβρααμίδης
 
Τεχνική Επιμέλεια: Κυριάκος Κολοκασίδης
 
Υπεύθυνοι Ηχοληψίας και Φωτισμού: Κωνσταντίνος Σιαμπτάνης/ Ιωάννης Λοϊζίδης
 
Ενδυματολόγος: Παναγιώτης Πασπαλίδης
 
Σκηνογραφία: Δημήτρης Ζεμπύλας/ Χριστόδουλος Σάββα
 
Διεύθυνση Παραγωγής: Dione Youth Organisation
 
Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ
 
Πληροφορίες: 99797432

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Μίλτος Πασχαλίδης γιορτάζει τα 30 χρόνια της προσωπικής του δισκογραφίας με μια συναυλία όνειρο

Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,

“Μοντέρνα Κυπριακή Κουζίνα” με τον Σεφ Αντώνη Αττούνη: Σεμινάριο για την Επανεφεύρεση της Παράδοσης με Γαστρονομική Καινοτομία

Η κυπριακή κουζίνα κουβαλά στις γεύσεις της μνήμες, ιστορία και πολιτισμό. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η γαστρονομία καλείται να επανεφεύρει την παράδοση, παντρεύοντας τις ρίζες