Πού την παίρνει ο Εμανουέλ Μακρόν την Τζοκόντα;

Μπροστά από τον πιο πολυσυζητημένο πίνακα του κόσμου, αυτό της Μόνα Λίζα, εντός του πιο επισκέψιμου μουσείου του κόσμου, το Λούβρο, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν, έκανε τις προάλλες, βαρύγδουπες δηλώσεις.

Η Τζοκόντα, που για χάρη της τραβάνε τουρίστες και ντόπιοι το ψωφόκρυο και τον καύσωνα για να τη δούνε, μεταφέρεται σε δικό της, μεγάλο χώρο, που για να μπεις σε αυτό, θα πληρώνεις άλλο εισιτήριο.

Είδηση δεύτερη, μέχρι το 2031, θα δημιουργηθεί δεύτερη, μεγάλη είσοδος για το Μουσείο του Λούβρου για να μη γινόμαστε σαρδέλες μπροστά στη γυάλινη πυραμίδα. Τρίτο ρεζουμέ είναι ότι θα γίνει μεγάλη ανακαίνιση αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων και ……αγαπητοί μου τουρίστες το εισιτήριο εισόδου θα πρέπει να ακριβύνει……όπως ακριβαίνουν όλα δηλαδή. 

Φωτογραφικό υλικό από “in.gr”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού