
Το Jasmine Gastrobar στη Λακατάμεια υπόσχεται την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025 μια ξεχωριστή οινογαστρονομική εμπειρία, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό Food & Wine Pairing Dinner σε συνεργασία με το φημισμένο Οινοποιείο Troupis.

Το οινοποιείο βρίσκεται στην καρδιά του οροπεδίου της Μαντινείας, στην Πελοπόννησο, και αποτελεί έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής οινοποιίας. Η οικογένεια Τρούπη καλλιεργεί αμπέλια από τη δεκαετία του ’70, ενώ το 2010 δημιούργησε το δικό της οινοποιείο με στόχο να αναδείξει το Μοσχοφίλερο — την ευγενή και αρωματική ποικιλία της Αρκαδίας που έχει γίνει πλέον συνώνυμη με την περιοχή.

Σε υψόμετρο 650–700 μέτρων, οι αμπελώνες του Troupis δίνουν κρασιά με μοναδική δροσιά, ένταση και χαρακτήρα. Το Μοσχοφίλερό τους θεωρείται σήμερα από τα πιο αντιπροσωπευτικά της ποικιλίας, ενώ το οινοποιείο δεν διστάζει να πειραματιστεί και με άλλες ελληνικές ποικιλίες, όπως το Ασύρτικο, φέρνοντας έναν φρέσκο αέρα στη Μαντινεία.
Οι λάτρεις της οινογαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιλεγμένες ετικέτες του οινοποιείου από τη σειρά Troupis, αρμονικά συνδυασμένες με το πέντε σταδίων tasting menu της βραβευμένης ομάδας σεφ του Jasmine Gastrobar. Ένα μενού υψηλής δημιουργικότητας, όπου κάθε πιάτο συναντά το ιδανικό κρασί, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης.
SAVE THE DATE
20 Νοεμβρίου 2025
Για κρατήσεις:
Jasmine Gastrobar
96 616161
Ένα βράδυ αφιερωμένο στη γαστρονομία, το κρασί και τις αυθεντικές ελληνικές ποικιλίες.






Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
