Τι γίνεται ρε παιδιά με τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων;

Τι γίνεται ρε παιδιά με τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων; Μπαίνεις στη σελίδα της αεροπορικής εταιρίας να κλείσεις ένα ταξίδι και βλέπεις μια τιμή που λες ” Όπα, τέτοια ευκαιρία δεν τη χάνω με τίποτα! “

Συνεχίζεις τη διαδικασία και σου λέει ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο κι αν θες και μια μικρή αποσκευή καμπίνας, πλήρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. 
 
– Θες και βαλίτσα 23Kg κύριε, σε ρωτά το σύστημα; 
 
Άλλα τόσα και ακόμη παραπάνω προσθέτει το σύστημα στην τιμή.  Πας να το κλείσεις και σε ρωτάν, αν θες και θέση να καθίσεις. Πέντε ευρώ αυτές, δέκα ευρώ αυτές, δεκαπέντε οι άλλες που απλώνεις λίγο τα πόδια σου παραπάνω. Όσο για φαγητό ή ποτό, σε ενημερώνουν από πριν για τον κατάλογο φαγητών που διαθέτουν, για να τα αγοράσεις εν πτήσει.
 
Ασφάλεια θες κύριε, εισφορά στο τάδε ταμείο θες να κάνεις… Και εκεί που πας να πληρώσεις διαπιστώνεις ότι η αρχική τιμή που είδες, δίπλασε και τελικά το όνειρο για value for money αεροπορικό, ήταν Θερινής νυχτός.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού