
Τι στο καλό τρώνε οι Ικαριώτες και δε μας δίνουν και εμάς να φτάνουμε μέχρι τα 100; Στο νησί της μακροβιότητας, των ιαματικών νερών και των πανηγυριών, οι άνθρωποι έχουν βρει τα μυστικά της ευζωΐας, αλλά και της υγείας. Οι έρευνες στο νησί παίρνουν και δίνουν, οι θεωρίες συνομωσίας διαδέχονται η μία την άλλη, μα η τελευταία με έστειλε σήμερα στην υπεραγορά. Πήγα κι εγώ να αγοράσω γνήσιο μέλι.

Δεν βρήκα δυστυχώς ικαριώτικο, αλλά κι αυτό που πήρα, καλό είναι για να πληροί τις superfood προϋποθέσεις του θαυματουργού υλικού, που σύμφωνα με τις έρευνες, έχει διαφανεί ότι συναντάται στα ροφήματα, τα σνακ, άλλα ακόμη και στα φαγητά των αιωνόβιων κατοίκων της Ικαρίας. Ένα υπερτροφικό υλικό με αντιβακτηριδιακή ιδιότητα, πλημμυρισμένο με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, το οποίο συμβάλλει δραστικά στη ρύθμιση του επιπέδου σαγχάρου. Τι άλλο θες μετά από αυτό. Βάλε κι εσύ λίγο μέλι στη ζωή σου!







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
