
Το στέικ μου το θέλω πολύ καλοψημένο” μας είπε η πελάτισσα. Ο μετρ της είπε, ακριβώς ότι διδάξαμε στα μαθήματα: “Θα θέλατε να σας το ψήσει τουλάχιστον καλοψημένο;” Η απάντηση αρνητική. Της το έψησα – έκαψα – δηλαδή, ακυρώνοντας τα πτυχία μου όλα σε Γαλλία και Ελβετία, αλλά τι να κάνω. Όταν ο μετρ πήγε να τη ρωτήσει σε 3-4 λεπτά για το πώς είναι το φαγητό της, η απάντησή της ήταν ότι είναι σκληρό, διερωτούμενη αν είναι καλής ποιότητας το κρέας μας. No comment.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
