
Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι ενός πεντάστερου, απόλαυσα την Παρασκευή, το ίδιο τσάι σε άλλο πεντάστερο το Σάββατο. Ίδιο brand κορυφαίας εταιρείας και στα δυο σε ποιοτικό πυραμιδωτό φακελάκι. Στο μεν πρώτο, το σακουλάκι ήταν ήδη μέσα στο ζεστό νερό της τσαγιέρας, στο δε δεύτερο ήταν εκτός για να το βάλω μόνη μου. Ποιο από τα δυο διδάσκεται στις σχολές τραπεζοκομίας; Ποιο το ορθό δηλαδή;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
