Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι ενός πεντάστερου, απόλαυσα την Παρασκευή, το ίδιο τσάι σε άλλο πεντάστερο το Σάββατο…

Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι ενός πεντάστερου, απόλαυσα την Παρασκευή, το ίδιο τσάι σε άλλο πεντάστερο το Σάββατο. Ίδιο brand κορυφαίας εταιρείας και στα δυο σε ποιοτικό πυραμιδωτό φακελάκι. Στο μεν πρώτο, το σακουλάκι ήταν ήδη μέσα στο ζεστό νερό της τσαγιέρας, στο δε δεύτερο ήταν εκτός για να το βάλω μόνη μου. Ποιο από τα δυο διδάσκεται στις σχολές τραπεζοκομίας; Ποιο το ορθό δηλαδή;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εμπειρία αστέρων στο Sky7. Όλα όσα ζήσαμε στο υπέρλαμπρο δείπνο του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin chef Vitor Matos (Greek & English)

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί,  υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου