Άμα υπάρχει χρήμα, “παίρνεις” τη Σαντορίνη στο Άμπου Ντάμπι

Κι αυτό έγινε πραγματικότητα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το είδαμε με τα μάτια μας και σας μεταφέρουμε εικόνες. Μόλις 25 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο Al Maktoum, έχει στηθεί μια Σαντορίνη.

Μιλάμε φυσικά για το ξενοδοχείο Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat, που έχει σχεδιαστεί για να θυμίζει κυκλαδίτικο νησί και πιο συγκεκριμένα, τη Σαντορίνη. Το μόνο που απουσιάζει από το λευκοβαμμένο θέρετρο, για θρησκευτικούς κύριως λόγους, είναι οι μπλε θόλοι των εκκλησιών.

Το by the sea θέρετρο διαθέτει 22 δωμάτια που ξεκινούν από €700 το βράδυ και φέρουν ονόματα χωριών-περιοχών της Σαντορίνης, όπως Φηρά, Οία και Περίσσα. Στόχος της διεύθυνσης, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι η ενοικίαση ολόκληρου του resort για εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους υψηλών προδιαγραφών και  όχι μόνο.

Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat
Al Jarf 22, Ghantoot, Al Samha, Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tel 971 4567 8666 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,