
Την Τετάρτη 24 του Γενάρη, δεν πας αλλού. Κλείνεις οπωσδήποτε τραπέζι στη βραβευμένη ταβέρνα Καμασιάς στο Παραλίμνι, γιατί η βραδιά θα ειναι μοναδικά, μοναδική. Το αγαπημένο μας Vasilikon Winery “κατεβαίνει” για μια μέρα στην ταβέρνα Καμασιάς για να διοργανωθεί μια από κοινού οινογαστρονομική βραδιά, με πρωταγωνιστές, φυσικά, εσένα και την παρέα σου, αλλά και τους πρωταγωνιστές του οινοποιείου και της ταβέρνας.
Απόλυτος αποδέκτης, εσύ και οι λάτρεις των αυθεντικών και ψαγμένων πιάτων, αλλά και του εκλεκτού οίνου οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν 7 πιάτα αρμονικά συνδυασμένα με επιλεγμένα κρασιά.
Τέσσερα κόκκινα, δυο λευκά και μια Κουμανδαρία από 6 διαφορετικές χρονιές, θα συναντήσουν στο τραπέζι σου, τραγανή σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, άγρια κοκκινομανίταρα, μελένιο χαλούμι σε φύλλο κρούστας, πλάι σε τσιπς τοπικού κολοκασιού.
Η συνέχεια προδιαγράφεται ιδιαίτερη θελκτική, εφόσον στο προσκήνιο μπαίνουν τα αρνίσια παϊδάκια, το παραδοσιακό λεμονάτο κουνέλι, τα αμερικάνικα short ribs και το Black Angus ribeye.
Όσο για την τιμή, τη διπλοτσεκάραμε κι εμείς και σας επιβεβαιώνουμε ότι “ναι” είναι μόνο €50 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων ποτών και γλυκού. Ένα value for money οινογαστρονομικό event που οπωσδήποτε δεν πρέπει να χάσεις
Για κρατήσεις: 99605339
Προς την κυρία, τον κύριο και την παρέα που κατά περιόδους δημοσιεύουν σχόλια στα ΜΜΕ για τις τιμές του εστιατορίου μου, με βασικά ρήματα “εσφάξαν
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι