Την Τετάρτη 24 του Γενάρη, δεν πας αλλού. Κλείνεις οπωσδήποτε τραπέζι στη βραβευμένη ταβέρνα Καμασιάς στο Παραλίμνι, γιατί η βραδιά θα ειναι μοναδικά, μοναδική. Το αγαπημένο μας Vasilikon Winery “κατεβαίνει” για μια μέρα στην ταβέρνα Καμασιάς για να διοργανωθεί μια από κοινού οινογαστρονομική βραδιά, με πρωταγωνιστές, φυσικά, εσένα και την παρέα σου, αλλά και τους πρωταγωνιστές του οινοποιείου και της ταβέρνας.
Απόλυτος αποδέκτης, εσύ και οι λάτρεις των αυθεντικών και ψαγμένων πιάτων, αλλά και του εκλεκτού οίνου οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν 7 πιάτα αρμονικά συνδυασμένα με επιλεγμένα κρασιά.
Τέσσερα κόκκινα, δυο λευκά και μια Κουμανδαρία από 6 διαφορετικές χρονιές, θα συναντήσουν στο τραπέζι σου, τραγανή σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, άγρια κοκκινομανίταρα, μελένιο χαλούμι σε φύλλο κρούστας, πλάι σε τσιπς τοπικού κολοκασιού.
Η συνέχεια προδιαγράφεται ιδιαίτερη θελκτική, εφόσον στο προσκήνιο μπαίνουν τα αρνίσια παϊδάκια, το παραδοσιακό λεμονάτο κουνέλι, τα αμερικάνικα short ribs και το Black Angus ribeye.
Όσο για την τιμή, τη διπλοτσεκάραμε κι εμείς και σας επιβεβαιώνουμε ότι “ναι” είναι μόνο €50 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων ποτών και γλυκού. Ένα value for money οινογαστρονομικό event που οπωσδήποτε δεν πρέπει να χάσεις
Για κρατήσεις: 99605339
Τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, θα έχουμε γι’ ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ζήσουμε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία στην καρδιά της Λεμεσού στο πλαίσιο της
Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο
Ωραία που ‘ναι η Κυριακή, άμα βάλεις όμως στο πρόγραμμά σου κάτι το διαφορετικό ή κάτι το οικείο που σε κάνει εσένα κι όσους αγαπάς,
Καλό χοιρινό κρέας, κόκκινο κρασί, Κουμανδαρία και ξηρός κόλιανδρος, οι βασικοί συντελεστές του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα, που θα μας μάθει σήμερα να φτιάχνουμε τα
Η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία, έχει να παινεύεται και για το Νοερά της. Κι αν με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται, έχω να