Άπαιχτα “Οινομαγειρέματα” στην Ταβέρνα Καμασιάς την ερχόμενη Τετάρτη

Την Τετάρτη 24 του Γενάρη, δεν πας αλλού. Κλείνεις οπωσδήποτε τραπέζι στη βραβευμένη ταβέρνα Καμασιάς στο Παραλίμνι, γιατί η βραδιά θα ειναι μοναδικά, μοναδική. Το αγαπημένο μας Vasilikon Winery “κατεβαίνει” για μια μέρα στην ταβέρνα Καμασιάς για να διοργανωθεί μια από κοινού οινογαστρονομική βραδιά, με πρωταγωνιστές, φυσικά, εσένα και την παρέα σου, αλλά και τους πρωταγωνιστές του οινοποιείου και της ταβέρνας.

Απόλυτος αποδέκτης, εσύ και οι λάτρεις των αυθεντικών και ψαγμένων πιάτων, αλλά και του εκλεκτού οίνου οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν 7 πιάτα αρμονικά συνδυασμένα με επιλεγμένα κρασιά.

Τέσσερα κόκκινα, δυο λευκά και μια Κουμανδαρία από 6 διαφορετικές χρονιές, θα συναντήσουν στο τραπέζι σου, τραγανή σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, άγρια κοκκινομανίταρα, μελένιο χαλούμι σε φύλλο κρούστας, πλάι σε τσιπς τοπικού κολοκασιού.

Η συνέχεια προδιαγράφεται ιδιαίτερη θελκτική, εφόσον στο προσκήνιο μπαίνουν τα αρνίσια παϊδάκια, το παραδοσιακό λεμονάτο κουνέλι, τα αμερικάνικα short ribs και το Black Angus ribeye.

Όσο για την τιμή, τη διπλοτσεκάραμε κι εμείς και σας επιβεβαιώνουμε ότι “ναι” είναι μόνο €50 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων ποτών και γλυκού. Ένα value for money οινογαστρονομικό event που οπωσδήποτε δεν πρέπει να χάσεις 

Για κρατήσεις: 99605339

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Καλοκαιρινές εμπειρίες Ρους

Δελτίο τύπου Από τις 15 Ιουνίου, και για το υπόλοιπο καλοκαίρι, το εστιατόριο ῥοῦς θα παραμείνει ανοικτό για ιδιωτικές εκδηλώσεις και πάρτυ, με μενού που