
Πολύ παράξενο μας φάνηκε το σχόλιο σερβιτόρου σε μεγάλο εστιατόριο της Λεμεσού όταν ήρθε ο λογαριασμός και του είπαμε να προσθέσει tips. Με το που είδαμε το ποσό είπαμε στο παιδί που μας έφερε την απόδειξη ότι θα πληρώσουμε με κάρτα κι αυτός έφυγε για να φέρει το μηχανάκι.
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την