
Ένα τεράστιο μπράβο στους διευθύνοντες των εστιατορίων, στους σεφ, στους σερβιτόρους και στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία, που αυτές τις άγιες μέρες υπερβάλλουν εαυτό, για να προσφέρουν σε όλους εμάς όμορφες στιγμές στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία που πηγαίνουμε όλοι μας για να επισκεφθούμε. Έχω σύζυγο σεφ και παιδί που δουλεύει στο σέρβις και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι πάει να πει ατελείωτα ωράρια, ορθοστασία, διοργάνωση πάρτι και φασαριόζικα δείπνα. Ας πούμε πολλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά, παρά μόνο παράπονα, εξωφρενικές απαιτήσεις, όπως την κυρία που έστειλε πίσω 4 φορές το καπουτσίνο της, επειδή το αφρόγαλά της δεν ήταν ακριβώς όπως τις άλλες φορές. Ας πούμε και στο σεφ του εστιατορίου έστω κι ένα μπράβο, αντί να απαιτήσω Σάββατο στις 21.30, να κατέβει ο ίδιος στη σάλα για να του παραπονεθώ έντονα μπροστά στα 18 άτομα του τραπεζιού του, για το ότι τα 2 rib eye είχαν πολύ λίπος. Ας βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας αυτές τις κουραστικές, μέρες της Χριστουγεννιάτικης περιόδου γιατί μην ξεχνάτε ότι αυτά τα άτομα που εξυπηρετούν εσάς και τις οικογένειές σας, δεν θα γιορτάσουν, κάποιοι, έστω και μια μέρα μαζί με εμάς τις οικογένειές τους. Σας θερμοπαρακαλώ!
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι