ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2024. Η εκδήλωση, ορόσημο για τον κυπριακό αμπελώνα, πλησιάζει

Για μια ακόμη χρονιά, οι ξεχωριστοί οίνοι της WineCore έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η ετήσια έκθεση κρασιών “Αντάμωμα 2024” πλησιάζει.

Η έκθεση “Αντάμωμα 2024”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 14:00 έως τις 22:00, στο ξενοδοχείου Ajax στη Λεμεσό, αποτελεί μια εκδήλωση ορόσημο για την εξερεύνηση του κυπριακού αμπελώνα και του κυπριακού κρασιού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ίδιους τους παραγωγούς, να αλληλεπιδράσουν μαζί τους και να εμβαθύνουν στις διαδικασίες παραγωγής και στο ιστορικό υπόβαθρο κάθε φιάλης κρασιού.

Η WineCore αντιπροσωπεύει 14 παραγωγούς του αμπελώνα της Κύπρου που αναδεικνύουν την αμπελουργική κληρονομιά του νησιού, παρουσιάζοντας εξαιρετικά κρασιά από γηγενείς ποικιλίες αμπέλου. Η πλούσια παρακαταθήκη αυτόριζων αμπελώνων της Κύπρου, με μια διάρκεια ύπαρξης μέχρι και 6000 έτη, αντιπροσωπεύει τη μεσογειακή κληρονομιά που διατηρείται από τους αμπελουργούς και τους παραγωγούς, διασφαλίζοντας την ακμάζουσα συνέχεια της για τις μελλοντικές γενιές.

 

Η έκθεση “Αντάμωμα 2024” αποτελεί ευκαιρία για τους επαγγελματίες της αγοράς και τους φίλους του κρασιού να γνωρίσουν σε βάθος τον αμπελώνα της Κύπρου και να απολαύσουν την ποικιλομορφία των κρασιών του.

 

Οι παραγωγοί μέλη της WineCore, εστιάζοντας στην κυπριακή βιοποικιλότητα, φέρνουν στο παγκόσμιο προσκήνιο μονοποικιλιακά αλλά και πολυποικιλιακά κρασιά από κυπριακές ποικιλίες, όπως το Ξυνιστέρι, η Βασίλισσα, η Πρωμάρα, η Μοροκανέλλα, το Μαραθεύτικο, το Γιαννούδι και το Μαύρο.

 

Στη WineCore, η δέσμευσή μας καθοδηγείται από τον σεβασμό, την τεχνογνωσία και την επιθυμία να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία που γιορτάζει τη μοναδική κληρονομιά της Κύπρου σε έναν οινικό κόσμο όπου η παράδοση και η καινοτομία συνυπάρχουν αρμονικά.

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και να μοιραστούμε μαζί σας μια ενδιαφέρουσα οινική εμπειρία, ιδανική για όσους αγαπούν το κυπριακό κρασί.

 

Πληροφορίες Εiσόδου

Το κόστος εισόδου στην έκθεση ανέρχεται στα 10€. Εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο της έκθεσης ή ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Sold out Tickets.

 

Το κόστος συμμετοχής σε ένα από τα masterclasses ανέρχεται στα 20€, ανά άτομο και συμπεριλαμβάνει την είσοδο στην έκθεση. Για κρατήσεις συμμετοχής στα masterclasses, παρακαλούμε όπως καλείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας +357 94006282 ή κάνετε κράτηση ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Sold out Tickets.

 

* Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στα masterclasses, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων.

 

Για πληροφορίες ή οποιοδήποτε ερώτηση σχετικά με την εκδήλωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τον κ. Ηλία Μακρίδη στο +357 94006282 ή στο e-mail: info@cypruswineconsortium.com

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,