Αυτό το Christmas Market που ξεκινά με live rock δεν το χάνεις με τίποτα!

Οι PROSPECTUS ροκάρουν στην πανέμορφη Μακαρίου την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 ανοίγοντας μια μεγάλη 15ήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Γι’ αυτό δώστε κι εσείς το παρών σας για να απολαύσετε την πιο δυνατή συναυλία του εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας, κατευοδώνοντας το 2023!

Δυνατό ελληνικό ροκ, σπουδαία τραγούδια που γράφουν στις καρδιές μας, σε μια Μακαρίου ολόφωτη και στολισμένη, με γιορτινές βιτρίνες και κλίμα χριστουγεννιάτικο. Μια σπουδαία συναυλία δώρο από την ομορφότερη αγορά της πρωτεύουσας, με ελεύθερη είσοδο και απίστευτη διασκέδαση.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά θα περιλαμβάνει 16 χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, κατά μήκος της λεωφόρου, που θα περιέχουν γλυκά, χειροποίητες κατασκευές και προϊόντα προς πώληση για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Η αγορά θα παραμείνει ανοικτή από τις 15 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, από τις 3:00 το απόγευμα μέχρι τις 8:00 το βράδυ τις καθημερινές και 11:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα. Ακολούθως, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό!

Μαζί του τραγουδούν η Κατερίνα Παράσχου και ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης. Ο μελωδικότατος συνθέτης και ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός κουβαλά μαζί του τα δώρα του Δεκέμβρη και τις ευχές της αγάπης, με μια συναυλία από γιορτινά και διαλεγμένα τραγούδια.

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας – Πάει ο παλιός ο χρόνος θα πραγματοποιήσει συναυλία με τα παιδιά του που έρχονται μαζί με τον Χιονάνθρωπο τους, φέρνοντας μια γεύση από το αγαπημένο μιούζικαλ που αγγίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

*Οι πιο πάνω δράσεις διοργανώνονται από την Πρωτοβουλία «Πρωτεύουσα Κύπρου Λευκωσία» με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,