Βρεθήκαμε στη βραδιά βράβευσης των αρίστων chef της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, τίμησε ψες στις εγκαταστάσεις του εστιατορίου  Fat Fish στη Λεμεσό, με μια σεμνή τελετή, τους σεμνούς πρωταθλητές μας, που τίμησαν για ακόμη μια φορά την Κύπρο μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, οι οποίοι διεξήχθησαν από τις 2 μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου του 2024.

Σύσσωμη όλη η ομάδα των ταλαντούχων μας πρωταθλητών, η όποια επέστρεψε πίσω με 2 αργυρά και 2 χάλκινα βραβεία, παρευρέθηκε στην τελετή βράβευσης, δηλώνοντας ξανά τη δέσμευσή της για να συνεχίσει με το ίδιο σθένος να προάγει και να αναπτύσσει τη μαγειρική τέχνη, αλλά και τη γαστρονομία της χώρας μας.

Στο σύντομο λόγο τους, τόσο ο Νικόλας Κωνσταντίνου, Ανώτερος Διευθυντής των Εθνικών μας Ομάδων, όσο και ο Πέτρος Γαβριήλ, ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, δήλωσαν για πολλοστή φορά την περηφάνια τους για το ήθος, την οργάνωση και την στοχοπροσύλωση των συμμετεχόντων σεφ των Εθνικών μας Ομάδων.

Μια συνολική υπερπροσπάθεια, που έβαλε ακόμη ένα λιθαράκι στην ήδη υψηλή θέση της μικρής μας χώρας στον παγκόσμιο χάρτη γαστρονομίας, με την την Εθνική μας ομάδα να βρίσκεται στην 20 θέση, ενώ η Εθνική Νέων έχει ανέβει στην 11 θέση παγκοσμίως.

Ακολούθως ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου παράθεσε δείπνο προς τις Εθνικές μας Ομάδες, με την μπριγάδα των σεφ του βραβευμένου fish restaurant της Λεμεσού να εντυπωσιάζει όλους τους γαστρονόμους, με τις εκλεκτές της ιχθυοδημιουργίες. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,