![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Η απάντηση δεν είναι δύσκολη. Άμα γουστάρεις την ιταλική, αυθεντική κουζίνα – που σε ποιο δεν αρέσει δηλαδή – θα ερωτευτείς και το Cacio e Pepe. Εκεί στο κέντρο του πιο γραφικού πυρήνα του Παραλιμνίου, θα απολαύσεις την αυθεντία της ιταλικής πίτσας και των χειροποίητων ζυμαρικών, φτιαγμένων με πολύ αγάπη και μεράκι από τους πολύπειρους ιδιοκτήτες του.
Αν από την άλλη, δεν αλλάζεις την άνεση του δικού σου καναπέ, η ιταλική κουζίνα θα φτάσει περήφανα στο σπίτι σου, για να τη μοιραστείς με την οικογένειά σου και τους αγαπημένους σου φίλους.
Το ίδιο ξαναπράξαμε κι εμείς και έχουμε να σου πούμε τα καλύτερα για τη λεπτόφυλλη πίτσα Prosciutto e Funghi, την Pecorina με κατσικίσιο τυρί και πανσέτα, αλλά και την λατρεμένη μας Greca, με φέτα, ντομάτα, μαύρες ελιές και κρεμμύδι.
Οι pasta lovers, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν πρώτα το είδος των ολόφρεσκων, χειροποίητων ζυμαρικών που επιθυμούν και ακολούθως τη συνταγή της επιλογής τους.
Πες οπωσδήποτε κι εσύ “si” στα ριγκατόνι Quatro Formaggi με υπέροχο σε επίγευση, μείγμα 4 τυριών, στα al dente casarecce Amatricciana με σάλτσα ντομάτας, πανσέτα, κρεμμύδι και φρέσκο βασιλικό και επιτακτικά στα υπέροχα στο δάγκωμα ραβιόλι με μανιτάρια και τυρί ρικότα, σε κρεμώδη σος με λάδι τρούφας.
Πρωταρά 2, Παραλίμνι, 5288
23 811600
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου