
Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι υποχρεωτική η καταγραφή των αλλεργιογόνων ουσιών στους καταλόγους φαγητών των εστιατορίων. Και έτσι πρέπει να είναι. Είμαι παθών με κρυμμένο υλικό σε σάλτσα ντομάτας που ο σεφ είχε βάλει και ζωμό μανιταριών. Ο σερβιτόρος όταν τον ρώτησα μου είπε ότι “φυσικά και δεν υπάρχει μανιτάρι” γιατί φυσικά ούτε αυτός ενημερώθηκε από κάποιο. Μήπως πρέπει να το πάρουμε πολύ πιο σοβαρά το θέμα, κάνοντας συχνά ελέγχους από τις κρατικές υπηρεσίες;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Κάποια μέρα ήθελε να ανοίξει το δικό του μαγαζί. Ένα μαγαζί, με φιλοσοφία ψησταριάς, αλλά και a la minute μαγείρεμα πληθώρας πιάτων της κυπριακής, μεσογειακής
Σαφώς και δε μιλάμε για ένα τυχαίο μαγαζί. Το απέδειξε από τις πρώτες κιόλας μέρες, ανοίγοντας πριν λίγους, μόνο, μήνες τις βαριές του πόρτες για
Η διάσημη σοκολάτα του Ντουμπάι που έγινε παγκόσμιο trend στα social media, αποκτά πλέον τη δική της εκδοχή από τη γνωστή ελβετική σοκολατοποιία Lindt. Η
Από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινά στην Κύπρο η εφαρμογή ενός νέου συστήματος που συνδέει τα ιατρικά δεδομένα των πολιτών της με τις ψηφιακές πλατφόρμες υγείας