Διαβάσαμε στα MME για ένα μπεργκεράδικο, σπουδαίο και τρανό στη Λευκωσία και πήρα κι εγώ τηλέφωνο τα κορίτσια και βρεθήκαμε εκεί. Παραγγείλαμε η κάθε μια το δικό της και σε λίγο φτάνει μπροστά μας ένας Πύργος Burger – θα ήτανε τουλάχιστον 15cm ύψος – φορτωμένος με ότι μπορείς να φανταστείς. Ήθελες 20 δάκτυλα να το αρπάξεις και ένα στόμα ελέφαντα να το φας. Ξεκινήσαμε όλες τότε να το ξηλώνουμε και να το τρώμε με μαχαιροπίρουνα. Sorry αυτό δεν ήταν burger. Ωραία και instagramable η παρουσίαση του σεφ, αλλά λειτουργικό δεν ήταν.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα