
Είμαι διευθυντής ξενοδοχείου στη Λεμεσό και σηκώνω τα χέρια ψηλά με τον κώδικα ντυσίματος των θαμώνων μας. Όσο κι αν προσπαθήσαμε να προωθήσουμε το μακρύ παντελόνι και τα υποδήματα που να μην θυμίζουν, παραλία, δεν το πετύχαμε στον βαθμό που το θέλουμε. Έχουμε 3 εστιατόρια και αυτό τον κώδικα ντυσίματος, τον ζητάμε μόνο για το βράδυ, για μόνο ένα από αυτά, που είναι και το πιο fine dining. Από την άλλη, συζητώντας και με τους ιδιοκτήτες, είπαμε να αποφύγουμε τις παρατηρήσεις προς τους πελάτες, γιατί λίγο το έχουν να μας πουν ότι αφού δε μας δέχεστε εσείς, θα πάμε σε άλλο εστιατόριο εκτός του ξενοδοχείου σας. Κάτι που μας συνέβηκε αρκετές φορές. Είμαι πραγματικά πολύ προβληματισμένος.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την