Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος σε καινούριο ξενοδοχείο στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και έχω να δηλώσω ότι κανείς, μα κανείς δεν μου έχει δώσει απάντηση για το ακόλουθο θέμα. Μέχρι και χθες – τέλη Οκτωβρίου – η πληρότητα του ξενοδοχείου ήταν 100%. Το ίδιο θα είναι και μέχρι τη μέρα που θα κλείσουμε, δηλαδή μέσα Νοεμβρίου, ημερομηνία που ανακοινώσαμε εδώ και μήνες. Το ερώτημα είναι γιατί κλείνουμε όλοι; Ζήτηση υπάρχει, ο καιρός είναι υπέροχος κι εμείς είμαστε διαθέσιμοι. Γιατί να συμβαίνει αυτό κάθε χρόνο, το κράτος να πληρώνει τόσα εκατομμύρια για το ανεργιακό και τα ξενοδοχεία μας και εμείς στο on – off;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα