Είπα και εγώ μια φορά να παραγγείλω χωρίς να κοιτάξω τον κατάλογο και ένιωσα στο τέλος της μέρας κορόιδο. Είμαι ο ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας και στο ξενοδοχείο που κάνουμε τώρα διακοπές είπαμε να δοκιμάσουμε και το ψάρι τους. Μια μερίδα μπαρμπούνι €38, ένα καλαμάρι σχάρας – γύρω στα 250g – €35 και ένα ατομικό λαυράκι ιχθυοτροφείου, €34. Χρεώνω στο δικό μου εστιατόριο περίπου τα μισά και προσφέρω ακριβώς το ίδιο προϊόν. Αν οι τιμές συνεχίσουν έτσι, μας βλέπω να διώχνουμε τους τουρίστες μας σε άλλες γειτονικές χώρες τα επόμενα χρόνια.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα