![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Tο Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ, στα πλαίσια του 3ου Femme Fest Cyprus, προσκαλεί τη Νατάσσα Μποφίλιου για δύο μοναδικές εμφανίσεις στη Λευκωσία, που θα καταγραφούν ανάμεσα στα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της Άνοιξης!
Το “Κάτι Καίγεται” που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο, σύγχρονο και δυναμικό, λυτρωτικό και μυστηριώδες, εγκαινιάζει τη νέα δημιουργική περίοδο της καλλιτεχνικής ομάδας που έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού και υπόσχεται ακόμη μια φορά να ενθουσιάσει τους πιστούς ακροατές της.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ:ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΜOYΣΙΚΟΙ:
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ πιάνο
ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ τσέλο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ ηλεκτρικό μπάσο / synth bass
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ τύμπανα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΣ κιθάρες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ σοπράνο σαξόφωνο, άλτο σαξόφωνο, πλήκτρα
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΠΟΥΝΗΣ τρομπέτα
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΜΡΙΣΤΣΑΚ τρομπόνι
ΦΩΝΗΤΙΚΑ:
ΛΗΤΩ ΑΜΠΑΤΖΗ | ΕΛΕΝΑ ΛΕΩΝΗ | STEVE BEKAS
ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ
ARTWORK: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΛΛΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΛΗΣ
MARKETING: ΜΟΝΙΚΑ ΚΑΣΑΝΗ
Πού: ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Πότε: 26/03/2024 – 27/03/2024
Εισιτήρια: Από €25
Διάρκεια: 2h+
Γλώσσα: Ελληνικά
Αγορά εισιτηρίων: SoldOutTIckets
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου