Η ολοκαίνουρια κάρτα φαγητών του The View, είναι όλα τα λεφτά

Κινήσου έγκαιρα για να πετύχεις κι εσύ ένα τραπέζι στον 8ο όροφο του εντυπωσιακού The View at Gate 22 Boutique Hotel στη Λευκωσία, όπου εκεί από τα αύριο Σάββατο, θα έχεις την ευκαρία να δοκιμάσεις το ολοκαίνουριό του μενού.

Ο ταλαντούχος σεφ Χαράλαμπος Χαραλάμπους, έχει ανεβάσει τον πήχη πιο πάνω και από τον 8ο, προτείνοντας εντυπωσιακές σαλάτες, δημιουργικά ορεκτικά με βάση το πρωτοκλασάτο ψάρι και όχι μόνο, αλλά και μοιρασιάρικα πιάτα σε ξυλάκια που στα οποία πρωταγωνιστούν οι εκλεκτές κοπές βοδινών.

Ζυμαρικά, ριζότο και κυρίως πιάτα με θαλασσινά,  πουλερικά και κρεατικά,  οι επιπλέον λόγοι που θα μαζέψεις όλη την απαιτητική σου παρέα εκεί, με κερασάκι στην τούρτα, τα αφ υψηλού φόντα όλης της πρωτεύουσας.

 

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 23, Λευκωσία 1015

99 245939

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,