Στην παραλία Ψαρού, 20 + 1 χρόνια μετά τα γεννοφάσκια του εμβληματικού εστιατορίου Nammos, η Nammos Hotels & Resorts, εγκαινίασε πρόσφατα, το πρώτο της ξενοδοχειακό ακίνητο, το Nammos Hotel Mykonos. Στο πορτοφόλιό του, οι θαμώνες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 26 δωμάτια και σουίτες, με όλα τα βλέμματα να πέφτουν στις τρεις ιδιωτικές βίλες, οι οποίες θα τυγχάνουν της άριστης εξυπηρέτησης από μπάτλερ.
Στο Nammos Hotel Mykonos η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, συναντά την πολυτέλεια και την αύρα της Μυκόνου, σε ένα χώρο ιδανικό για χαλάρωση, ηρεμία, spa, εκλεκτή εστίαση και φυσικά άφθονο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, το Abu Dhabi και οι Μαλδίβες, αποτελούν τα επόμενα βήματα της Nammos Hotels & Resorts.
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα