![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Η θεατρική συναυλία Χρώματα αποτελεί την πρωτότυπη παρουσίαση του δίσκου με τον ομώνυμο τίτλο του τραγουδοποιού και καλλιτέχνη Σάββα Χρυσοστόμου. Εξ αφορμής αυτού, γράφτηκε και το θεατρικό δημιούργημα στην κυπριακή διάλεκτο ως συνοδεία από τον Κύπριο ποιητή και συγγραφέα Γιώργο Παπακωνσταντίνου, το οποίο εκδόθηκε μαζί με τους στίχους των τραγουδιών σε ένα ενιαίο διήγημα με τον τίτλο Χρώματα. Κάθε τραγούδι και ένα χρώμα της παλέτας των ανθρώπων.
Μια θεατρική συναυλία που περνά από την αθωότητα των ανέμελων παιδικών μας χρόνων στα χωριά της Κύπρου μέσα στα χνάρια της εφηβείας, αλλά και της ενηλικίωσής μας σε πόλεις φτιαγμένες να πληγώνουν τις ανθρώπινες σχέσεις.
Συγγραφέας: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Σύνθεση / Στίχοι: Σάββας Χρυσοστόμου
Θεατρική Απόδοση: Αντωνία Χαραλάμπους, Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Μουσικοί επί σκηνής: Συγκρότημα ΣaiΣ
Σάββας Χρυσοστόμου (Σαής), Μιχάλης Καρακατσάνης, Παναγιώτης Αλεξάνδρου, Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Στέφανος Πολυμνίου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου
Φωνητικό Σύνολο: Φρειδερίκη Τομπάζου, Δημήτρης Μεσημέρης, Κατερίνα Παράσχου, Πόλυς Ιωαννίδης
Επιμέλεια Φωνητικού Συνόλου: Φρειδερίκη Τομπάζου
Σχεδιαστικά: Twenty Three
Χορηγός Επικοινωνίας: Black Lemon
Στον χώρο της παράστασης θα διατίθενται προς πώληση ο δίσκος και το βιβλίο.
Εισιτήρια: € 10
Θέατρο Ριάλτο
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου
20.30
Αγόρασε εισιτήρια ΕΔΩ
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου