Ένα μεγάλο “Μπράβο” και ένα “Ευχαριστώ” θέλω να πω στην ομάδα του εστιατορίου, που μας περιποιήθηκε φιλόξενα το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς…

Ένα μεγάλο “Μπράβο” και ένα “Ευχαριστώ” θέλω να πω στην ομάδα του εστιατορίου, που μας περιποιήθηκε φιλόξενα το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο που καταλύσαμε με την οικογένειά μου.

Τα ίδια ευχαριστώ και σε όλη την ομάδα του ξενοδοχείου που έκανε τα πάντα για να νιώσουμε όμορφα, αυτές τις μέρες που όλοι θέλουμε να είμαστε με τις οικογένειές μας. Θέλω δημόσια να τους ευχαριστήσω, γιατί χωρίς αυτούς τους ανθρώπους, – που το όμορφο λειτούργημά τους, τους φέρνει συχνά πυκνά να είναι οι ίδιοι τέτοιες μέρες μακριά από αυτούς που αγαπούν – τίποτα δε θα ήταν εφικτό.

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν και εύχομαι οι διευθύνοντές τους να φροντίσουν, να τους μεταδώσουν, την ελάχιστη ένδειξη ηθικής ικανοποίησης, που είναι ένα απλό “ Μπράβο ρε παιδιά που ψες καταφέραμε ομαδικά να πετύχουμε τον στόχο μας και να καταπλήξουμε τους καλεσμένους μας”.

Μπράβο και στον διευθυντή του δικού μας εστιατορίου, που μετά και το κόψιμο της Βασιλόπιτας, κάλεσε στην αίθουσα όλο το προσωπικό, μάγειρες, βοηθούς, σερβιτόρους… και αποκαλώντας τους “οι ήρωες της βραδιάς”, μάς ζήτησε να τους δώσουμε ένα ζεστό χειροκρότημα. Όχι ένα, αλλά πολλά τους δώσαμε και τους ευχαριστούμε ξανά, εγώ και η οικογένειά μου.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts