![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Ένα μεγάλο “μπράβο” στους Δήμους, τις κοινότητες, Δημάρχους, κοινοτάρχες και τα συμβούλιά τους που στόλισαν τόσο όμορφα την Κύπρο μας με την ευκαιρία των Χριστουγέννων. Με λίγη ακόμη προσπάθεια και οργανωμένες κινήσεις, μπορούμε να καταστούμε κορυφαίος χριστουγεννιάτικος προορισμός, όπως το έχουν πετύχει αρκετές χώρες και πόλεις του εξωτερικού, που τώρα αυτές τις μέρες, η πληρότητα των ξενοδοχείων τους, είναι υψηλότερη ακόμη και από το καλοκαίρι. Είμαστε ένα νησί που στηρίζεται οικονομικά από τον τουρισμό και καλό είναι να επενδύσουμε, με αρωγό φυσικά την κυβέρνηση, το Υφυπουργείο Τουρισμού και τον Κ.Ο.Τ, στην προσέλκυση τουριστών και την μόνη εποχή του χρόνου, τον χειμώνα, όπου παρατηρείται απότομη πτώση εισαγόμενου τουρισμού.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου