![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Τι γίνεται ρε παιδιά; Βάζουμε αγγελία για εργασία σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, προσφέρουμε μισθό πρωτοδιόριστου δικηγόρου και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Κύπριοι με το σταγονόμετρο στις συνεντεύξεις και οι πλείστοι μας ρωτούν αν μπορούν να μη δουλεύουν βράδυ και οι άλλοι αν γίνεται να μη δουλεύουν σαββατοκύριακα. Δε ξέρω τι πάει X, αλλά έτσι όπως πάμε για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας, είτε πρέπει κάποιες υπηρεσίες να τις ακυρώσουμε ή να πάμε σε self service. Κάτι που δε θέλουμε να κάνουμε, αλλά δυστυχώς εκεί οδηγούμαστε.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου