![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Είμαι διευθυντής ξενοδοχείου στη Λεμεσό και σηκώνω τα χέρια ψηλά με τον κώδικα ντυσίματος των θαμώνων μας. Όσο κι αν προσπαθήσαμε να προωθήσουμε το μακρύ παντελόνι και τα υποδήματα που να μην θυμίζουν, παραλία, δεν το πετύχαμε στον βαθμό που το θέλουμε. Έχουμε 3 εστιατόρια και αυτό τον κώδικα ντυσίματος, τον ζητάμε μόνο για το βράδυ, για μόνο ένα από αυτά, που είναι και το πιο fine dining. Από την άλλη, συζητώντας και με τους ιδιοκτήτες, είπαμε να αποφύγουμε τις παρατηρήσεις προς τους πελάτες, γιατί λίγο το έχουν να μας πουν ότι αφού δε μας δέχεστε εσείς, θα πάμε σε άλλο εστιατόριο εκτός του ξενοδοχείου σας. Κάτι που μας συνέβηκε αρκετές φορές. Είμαι πραγματικά πολύ προβληματισμένος.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου