![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος σε καινούριο ξενοδοχείο στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και έχω να δηλώσω ότι κανείς, μα κανείς δεν μου έχει δώσει απάντηση για το ακόλουθο θέμα. Μέχρι και χθες – τέλη Οκτωβρίου – η πληρότητα του ξενοδοχείου ήταν 100%. Το ίδιο θα είναι και μέχρι τη μέρα που θα κλείσουμε, δηλαδή μέσα Νοεμβρίου, ημερομηνία που ανακοινώσαμε εδώ και μήνες. Το ερώτημα είναι γιατί κλείνουμε όλοι; Ζήτηση υπάρχει, ο καιρός είναι υπέροχος κι εμείς είμαστε διαθέσιμοι. Γιατί να συμβαίνει αυτό κάθε χρόνο, το κράτος να πληρώνει τόσα εκατομμύρια για το ανεργιακό και τα ξενοδοχεία μας και εμείς στο on – off;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου