Ξέρω ότι θα σου προκαλέσω σιελόρροια, αλλά κι εγώ την έπαθα μόλις έμαθα τα κυριακάτικα πιάτα που θα απολαύσουν όσοι τυχεροί πετύχουν ένα από τα τραπέζια του Ταβερνείου το Ιστορικόν, αύριο το μεσημέρι, 1η του Οκτώβρη.
Σούβλα αρνίσια, μοσχομυριστή αρτυσμένη με ουμάμι, κόκκορας κοκκινιστός με μακαρούνες, ανθοί γεμιστοί με χαλίτζι, πούλλες αντιναχτές, χοχλιοί μπουμπουριστοί, κουπέπια παραδοσιακά και μαμαδίστικα και λατρεμένο σαγανάκι για τους πολύ απαιτητικούς.
Αν όλα αυτά δεν σε έχουνε ακόμη ωθήσει να κάνεις κράτηση, τότε σημείωσε την επιλογή του ατελείωτου, γεμάτου εκπλήξεις μεζέ, που τόσο αγαπάς και φυσικά όλες τις α λα καρτ επιλογές.
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα